پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

بررسي مواد تشكيل دهنده محلول دهان شويه

۱۸ بازديد

 

اين محلول ها با توجه به تركيبات داخل آن، دسته بندي هاي مختلفي دارد. اما مواد ذكر شده در ادامه، در اغلب انواع آن مشترك است؛

  1. ستيل پيريدنيوم كلرايد : باعث كاهش بوي بد دهان و جلوگيري از پوسيدگي دندان مي‌شود.
  2. پراكسيد : از جمله مواد سفيد كننده دندان محسوب مي‌شود.
  3. طعم دهنده : طعم هاي توت فرنگي و نعناع از محبوب ترين اسانس هاي دهان شويه در ميان مردم هستند.
  4. نمك سديم ساخارين : اين ماده به جاي شكر و براي بهبود طعم استفاده مي‌شود.
  5. رنگ هاي خوراكي : براي جذابيت و زيبايي محصول استفاده مي‌شود.
  6. مواد شوينده مجاز و ايمن : وجود اين ماده در تركيب محلول به برداشتن پلاك از روي دندان كمك مي‌كند.
  7. فلورايد : مهم ترين ماده موجود در محلول هاي شستشوي دهان است. زيرا هم خاصيت ضد باكتريالي دارد و هم تقويت كنندگي دندان و لثه است.
  8. كلرهگزيدين : ماده اي ضدعفوني كننده است كه باعث تقويت لثه نيز مي‌شود.
  9. بنزوات سديم : از جمله مواد نگه دارنده است كه باعث طول عمر و جلوگيري از رشد و تشكيل باكتري هاي فاسد كننده در محلول مي‌شود.
  10. آب : بيشترين حجم محلول را آب تشكيل مي‌دهد كه حالت مايع محلول را ايجاد مي‌كند.
  11. الكل : خاصيت ضد باكتريالي الكل باعث استفاده از آن در محلول مي‌شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.