چهارشنبه ۰۷ آبان ۹۹ ۱۴:۵۲ ۱۸ بازديد
اين محلول ها با توجه به تركيبات داخل آن، دسته بندي هاي مختلفي دارد. اما مواد ذكر شده در ادامه، در اغلب انواع آن مشترك است؛
- ستيل پيريدنيوم كلرايد : باعث كاهش بوي بد دهان و جلوگيري از پوسيدگي دندان ميشود.
- پراكسيد : از جمله مواد سفيد كننده دندان محسوب ميشود.
- طعم دهنده : طعم هاي توت فرنگي و نعناع از محبوب ترين اسانس هاي دهان شويه در ميان مردم هستند.
- نمك سديم ساخارين : اين ماده به جاي شكر و براي بهبود طعم استفاده ميشود.
- رنگ هاي خوراكي : براي جذابيت و زيبايي محصول استفاده ميشود.
- مواد شوينده مجاز و ايمن : وجود اين ماده در تركيب محلول به برداشتن پلاك از روي دندان كمك ميكند.
- فلورايد : مهم ترين ماده موجود در محلول هاي شستشوي دهان است. زيرا هم خاصيت ضد باكتريالي دارد و هم تقويت كنندگي دندان و لثه است.
- كلرهگزيدين : ماده اي ضدعفوني كننده است كه باعث تقويت لثه نيز ميشود.
- بنزوات سديم : از جمله مواد نگه دارنده است كه باعث طول عمر و جلوگيري از رشد و تشكيل باكتري هاي فاسد كننده در محلول ميشود.
- آب : بيشترين حجم محلول را آب تشكيل ميدهد كه حالت مايع محلول را ايجاد ميكند.
- الكل : خاصيت ضد باكتريالي الكل باعث استفاده از آن در محلول ميشود.